zyNox IT Group

WebSite Restaurant

Site pentru Restaurant

Creăm site-uri de restaurant personalizate, care să vă reprezinte identitatea și valorile. Folosim cele mai moderne și performante platforme și tehnologii, cum ar fi WordPress, WooCommerce, PrestaShop, etc. pentru a vă oferi un site restaurant responsive, care să se adapteze la orice dispozitiv și rezoluție. 

Putem integra site-ul de restaurant cu softul MAP furnizat de partenerii noștri Nessus, care vă facilitează primirea comenzilor online direct  în soft-ul de vânzare din locația dvs, eliminând astfel marcarea manuală a acestora și câștigând timp prețios pentru ospătari.

Oferim 3 opțiuni de teme din care se poate alege, sau se poate furniza un model de site pe care să-l replicăm (cost adițional). Design-ul este adaptat pentru toate dispozitivele (desktop, laptop, tabletă, telefon).

Oferim cale directă către un specialist din echipa noastră prin telefon / whatsapp / email și ținem cont de preferințele pentru a crea un site care să va reprezinte.

Putem oferi imagini de calitate, texte originale și optimizate pentru cuvintele cheie relevante, cum ar fi site restaurant București, site restaurant românesc, site restaurant catering, site restaurant cu rezervare, site restaurant cu comandă, site restaurant cu recenzii, site restaurant cu oferte, etc.

Ce îți oferim?

Rămâi în control și în contact

Subdomeniu Temporar

Construim site-ul pe un subdomeniu, unde îl puteți urmări în timp real și ne puteți transmite sugestiile și modificările dorite

Contact Permanent

Cale directă către un specialist din și ținem cont de preferințele dumneavoastră pentru a crea un site care să vă reprezinte.

Prețuri

Basic

750

Ofertă minimală

 • Imaginile Clientului
 • Textul Clientului
 • Design-ul nostru
 • < 50 produse
Popular

Full

950

Ofertă recomandată

 • Imaginile noastre
 • Textul nostru
 • Design-ul nostru
 • < 100 produse

Extra

100

Module adiționale

 • Plata Card
 • Facturare
 • Curier cu AWB
 • +200 produse
Zynox Logo

Servicii Web

Ai nevoie de ajutor în plus?

Tipuri de site-uri

prezintă un restaurant tradițional sau modern, care vă oferă mâncare de calitate și atmosferă plăcută. Aici puteți vedea meniul, ofertele, recenziile, contactele și alte informații utile despre restaurant, precum și modalitățile de rezervare și comandă. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online mâncarea preferată, cu livrare rapidă și sigură.

prezintă un fast-food gustos și accesibil, care vă oferă meniuri rapide și variate. Aici puteți vedea meniul, gustul, prețurile și recenziile fast-foodului, precum și modalitățile de comandă și livrare. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online meniurile preferate, cu livrare rapidă și sigură.

prezintă un bistro simpatic și prietenos, care vă oferă mâncare rapidă, gustoasă și ieftină. Aici puteți vedea meniul, ofertele, recenziile, contactele și alte informații utile despre bistro, precum și modalitățile de rezervare și comandă. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online mâncarea preferată, cu livrare rapidă și sigură.

prezintă o firma de catering profesionista, care vă oferă servicii de calitate, diversitate și flexibilitate. Aici puteți vedea serviciile, prețurile, portofoliul și recenziile cateringului, precum și modalitățile de solicitare și plată. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online serviciile de catering, cu livrare rapidă și sigură.

 prezintă o pizzerie autentică sau inovatoare, care vă oferă pizza delicioasă și variată. Aici puteți vedea meniul, specialitățile, prețurile și promoțiile pizzeriei, precum și recenziile clienților. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online pizza preferată, cu livrare rapidă și sigură.

prezintă o shaormerie savuroasă și sățioasă, care vă oferă shaorma, kebab, falafel, humus și alte produse orientale. Aici puteți vedea produsele, gustul, prețurile și recenziile shaormeriei, precum și modalitățile de comandă și livrare. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online produsele preferate, cu livrare rapidă și sigură.

prezintă o brutărie tradițională sau modernă, care vă oferă produse proaspete, gustoase și sănătoase. Aici puteți afla povestea, pasiunea, rețetele, ingredientele și ofertele brutăriei, precum și recenziile clienților. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online produsele preferate, cu livrare rapidă și sigură.

 prezintă un sushi bar exotic și rafinat, care vă oferă sushi, sashimi, maki, nigiri și alte produse japoneze. Aici puteți vedea produsele, rețetele, ingredientele, prețurile și recenziile sushi barului, precum și modalitățile de comandă și livrare. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online produsele preferate, cu livrare rapidă și sigură.

prezintă un grill bar apetisant și consistent, care vă oferă carne, mici, cârnați, legume și alte produse la grătar. Aici puteți vedea produsele, gustul, prețurile și recenziile grătarului, precum și modalitățile de comandă și livrare. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online produsele preferate, cu livrare rapidă și sigură.

prezintă o cafenea relaxantă și aromată, care vă oferă cafea, ceai, ciocolată, prăjituri și alte produse de cofetărie. Aici puteți vedea produsele, rețetele, ingredientele, prețurile și recenziile cafenelei, precum și modalitățile de comandă și livrare. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online produsele preferate, cu livrare rapidă și sigură.

prezintă o cofetărie dulce și rafinată, care vă oferă prăjituri, torturi, fursecuri, bomboane și alte produse de patiserie. Aici puteți vedea produsele, rețetele, ingredientele, prețurile și recenziile cofetăriei, precum și modalitățile de comandă și livrare. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online produsele preferate, cu livrare rapidă și sigură.

 prezintă o salatărie sănătoasă și gustoasă, care vă oferă salate, supe, sandwich-uri și alte produse vegetariene. Aici puteți vedea produsele, rețetele, ingredientele, prețurile și recenziile salateriei, precum și modalitățile de comandă și livrare. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online produsele preferate, cu livrare rapidă și sigură.

prezintă numele, descrierea, funcționalitățile, beneficiile, capturile de ecran, videoclipurile, prețurile, modalitățile de descărcare și instalare, recenziile și testimonialele utilizatorilor, suportul tehnic și alte informații relevante despre o aplicație sau o platformă software.

prezintă meniul, aromele, prețurile, modalitățile de comandă și livrare, recenziile, promoțiile, contactele și alte informații delicioase despre o creperie
tradițională sau modernă. De asemenea, puteți comanda și cumpăra online mâncarea preferată, cu livrare rapidă și sigură.

Descarcă oferta în detaliu