zyNox IT Group

S.E.O.

Optimizare pentru motoarele de căutare - S.E.O.

Oferim soluții personalizate, adaptate la nevoile și bugetul dumneavoastră. Fie că doriți să vă îmbunătățiți calitatea site-ului, să vă indexați site-ul pentru anumite expresii de căutare, sau să vă promovați site-ul în primele pagini Google, noi vă putem ajuta. 

S.E.O. înseamnă Search Engine Optimization, adică optimizarea site-ului pentru a fi mai ușor de găsit și de vizualizat de către motoarele de căutare, precum Google sau Bing.

Oferim 3 pachete de servicii SEO, care cuprind diferite niveluri de optimizare și promovare a site-ului dumneavoastră. Puteți alege pachetul care vi se potrivește cel mai bine, în funcție de domeniul dumneavoastră, de expresia de căutare dorită, de zona geografică vizată și de prețul pe care îl puteți plăti.

Ce îți oferim?

Informația este la tine mereu!

Rapoarte Primire

In urma alegerii unui pachet facem o analiza si raportam catre dvs. stadiul in care am primit site-ul

Raport Final

Dupa aplicarea pașilor, optimizare si a generarea creșterii pe cuvintele de căutare selectate de dvs,  va oferim un raport complet.

Prețuri Pachete S.E.O.

Optimizare

200

Minimal

  • Analizăm site-ul și îi determinăm scorul SEO
  • Îmbunătățim scorul SEO până la cel puțin 80%
  • Rezolvăm problemele site-ului de indexare
  • Verificăm viteza de încărcare a site-ului
  • Setăm corect titlurile paginilor, meta
Popular

Optimizare + Indexare

550

Recomandat

  • Include tot ceea ce contine pachetul Optimizare +

  • Indexăm site-ul pentru 5 expresii de căutare relevante pentru domeniul dumneavoastră

Optimizare Regionala

700+

Complet

  • Indexăm site-ul în primele pagini Google (pe o expresie din 3, 4 cuvinte)
  • Analizăm expresia de căutare dorită
  • Promovăm site-ul la nivel național, pe județ, sector sau oraș
Zynox Logo

Servicii Web

Ai nevoie de ajutor în plus?

Optimizări SEO

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți meniul la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe oraș, restaurant zynox oradea, restaurant zynox cluj, putem optimiza pe tip, restaurant italian, restaurant chinezesc, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cea mai bună pizza, cel mai bun sushi.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți produsele la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe categorie, magazin online zynox electronice, magazin online zynox haine, putem optimiza pe marcă, magazin online samsung, magazin online zara, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cel mai ieftin laptop, cea mai frumoasă rochie.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți operele la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe artist, artă zynox brâncuși, artă zynox grigorescu, putem optimiza pe stil, artă modernă, artă clasică, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cea mai frumoasă sculptură, cea mai valoroasă pictură.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți serviciile la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe oraș, salon zynox constanța, salon zynox brașov, putem optimiza pe specializare, salon de coafură, salon de manichiură, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cea mai bună tunsoare, cea mai bună ojă semipermanentă.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți articolele la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe sport, sport zynox fotbal, sport zynox tenis, putem optimiza pe echipă, sport steaua, sport dinamo, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cel mai bun meci de liga 1, cel mai bun jucător de liga 2.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți proprietățile la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe oraș, imobiliare zynox arad, imobiliare zynox suceava, putem optimiza pe tip, imobiliare apartament, imobiliare casă, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cea mai spațioasă proprietate, cea mai bine amplasată proprietate.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți serviciile la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe oraș, cabinet zynox ploiești, cabinet zynox sibiu, putem optimiza pe specie, cabinet pentru câini, cabinet pentru pisici, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cea mai bună consultație, cel mai bun vaccin.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți articolele la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe domeniu, revistă zynox sport, revistă zynox lifestyle, putem optimiza pe categorie, revistă de sănătate, revistă de modă, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cel mai bun articol de fitness, cel mai bun articol de beauty.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți cărțile la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe oraș, librărie zynox bucurești, librărie zynox cluj, putem optimiza pe gen, librărie de ficțiune, librărie de non-ficțiune, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cea mai nouă carte, cea mai ieftină carte.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți fotografiile la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe fotograf, fotografie zynox andreea, fotografie zynox bogdan, putem optimiza pe temă, fotografie de natură, fotografie de portret, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cea mai frumoasă fotografie de iarnă, cea mai impresionantă fotografie de stradă.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți materialele la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe materie, educație zynox matematică, educație zynox istorie, putem optimiza pe nivel, educație gimnaziu, educație liceu, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cel mai bun manual, cea mai bună lecție.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți articolele la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe domeniu, revistă zynox sport, revistă zynox lifestyle, putem optimiza pe categorie, revistă de sănătate, revistă de modă, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cel mai bun articol de fitness, cel mai bun articol de beauty

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți florile la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe oraș, florărie zynox oradea, florărie zynox galați, putem optimiza pe ocazie, florărie pentru nunți, florărie pentru zile de naștere, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cel mai frumos buchet, cea mai proaspătă floare.

Optimizăm, îmbunătățim viteza și vă ajutăm să aveți melodiile la vedere pe Google sau Bing, pe primele pagini, putem optimiza pe artist, muzică zynox inna, muzică zynox smiley, putem optimiza pe gen, muzică pop, muzică rock, putem optimiza pe cuvinte cheie oferite de dumneavoastră, cea mai bună melodie de dragoste, cea mai bună melodie de petrecere.

Descarcă oferta în detaliu