zyNox IT Group

WebSite de Prezentare

Site de Prezentare

Creăm website-uri moderne, dinamice și optimizate pentru motoarele de căutare (Google, Bing), care permit promovarea business-urilor în fața unui public larg și interesat. Folosim cea mai nouă versiune de WordPress, care facilitează gestionarea ulterioară a site-urilor, fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice avansate.

Oferim cale directă către un specialist din echipa noastră prin telefon / whatsapp / email și ținem cont de preferințele pentru a crea un site care să va reprezinte.

Oferim 3 opțiuni de teme din care se poate alege, sau se poate furniza un model de site pe care să-l replicăm (cost adițional). Design-ul este adaptat pentru toate dispozitivele (desktop, laptop, tabletă, telefon).

Ce îți oferim?

Rămâi în control si in contact

Subdomeniu Temporar

Construim site-ul pe un subdomeniu, unde îl puteți urmări în timp real și ne puteți transmite sugestiile și modificările dorite

Contact Permanent

Cale directă către un specialist din cadrul firmei ce ține cont de preferințele dumneavoastră pentru a crea un site care să vă reprezinte.

Prețuri

Basic

400

Minimală

  • Imaginile Clientului
  • Textul Clientului
  • Design-ul nostru
Popular

Premium

450

Recomandată

  • Imaginile noastre
  • Textul Clientului
  • Design-ul nostru

Ultimate

700

Completă

  • Imaginile noastre
  • Textul nostru
  • Design-ul nostru
Zynox Logo

Servicii Web

Ai nevoie de ajutor în plus?

Site-uri de prezentare

prezintă profilul, biografia, educația, experiența, aptitudinile, hobby-urile, interesele, obiectivele și contactele unei persoane.

prezintă istoricul, misiunea, viziunea, valorile, echipa, serviciile, produsele, partenerii, proiectele, contactele și alte informații relevante despre o firmă.

prezintă caracteristicile, beneficiile, prețurile, modalitățile de comandă și livrare, recenziile și testimonialele clienților, garanția și suportul tehnic pentru un produs sau o gamă de produse.

prezintă tipurile, calitatea, avantajele, prețurile, modalitățile de solicitare și plată, recenziile și testimonialele clienților, garanția și suportul tehnic pentru un serviciu sau o gamă de servicii.

prezintă numele, locația, specificul, meniul, prețurile, ofertele, recenziile și testimonialele clienților și alte informații relevante despre un restaurant sau o rețea de restaurante.

prezintă numele, locația, clasificarea, facilitățile, serviciile, camerele, tarifele, ofertele, recenziile și testimonialele clienților și alte informații relevante despre un hotel sau o rețea de hoteluri.

prezintă tema, scopul, data, locația, programul, invitații, participanți, sponsorii, partenerii, bilete, rezervări și alte informații relevante despre un eveniment.

prezintă ideea, scopul, obiectivele, rezultatele așteptate, planul de acțiune, resursele, bugetul, echipa, partenerii, progresul și alte informații relevante despre un proiect.

prezintă titlul, descrierea, obiectivele, conținutul, durata, metodele, materialele, instructorii, prețurile, modalitățile de înscriere și plată, recenziile și testimonialele cursanților și alte informații relevante despre un curs sau o serie de cursuri.

prezintă numele, descrierea, funcționalitățile, beneficiile, capturile de ecran, videoclipurile, prețurile, modalitățile de descărcare și instalare, recenziile și testimonialele utilizatorilor, suportul tehnic și alte informații relevante despre o aplicație sau o platformă software.

prezintă titlul, autorul, descrierea, genul, fragmente, recenziile și testimonialele cititorilor, prețurile, modalitățile de comandă și livrare, evenimentele și alte informații relevante despre o carte sau o serie de cărți.

prezintă lucrările, proiectele, realizările, competențele, premiile și recunoașterile profesionale ale unei persoane sau unei echipe.

  • prezintă numele, biografia, stilul, operele, expozițiile, premiile, recenziile și testimonialele admiratorilor, prețurile, modalitățile de comandă și livrare, evenimentele și alte informații relevante despre un artist sau un grup de artiști.

prezintă numele, biografia, stilul, portofoliul, serviciile, prețurile, modalitățile de contact, recenziile și testimonialele clienților și alte informații relevante despre un fotograf sau un studio de fotografie.

Descarcă oferta în detaliu