zyNox IT Group

Soluții Backup

Alte Servicii

Ai nevoie de ajutor?

Întrebări frecvente despre Backup

Backup-ul este procesul de creare a unei copii de rezervă a datelor și depozitarea acesteia într-un loc sigur, de preferință diferit de locul original. Backup-ul este o măsură de precauție pentru a preveni pierderea datelor în caz de accidente, corupții sau atacuri cibernetice.

Backup-ul este important pentru afaceri pentru că informațiile sunt vitale pentru operațiunile de zi cu zi ale unei companii. Dacă datele sunt pierdute, pot apărea consecințe grave, cum ar fi pierderea de clienți, de venituri, de reputație sau de oportunități. Backup-ul asigură că datele pot fi recuperate rapid și eficient, contribuind la continuitatea afacerii.

Există diferite tipuri de backup, în funcție de mediul în care sunt stocate datele, de modul în care sunt copiate și de frecvența cu care sunt actualizate. Cele mai comune tipuri de backup sunt:

  1. Backup în cloud,
  2. Backup pe NAS sau server,
  3. Backup cu matrice RAID

Pentru a alege cea mai bună soluție de backup pentru nevoile tale, trebuie să ții cont de mai mulți factori, cum ar fi:

  1. Tipul și volumul datelor
  2. Frecvența și modalitatea de accesare a datelor
  3. Nivelul de securitate dorit
  4. Timpul de recuperare necesar

Zynox IT Group este o firmă veche și competitivă în domeniul backup-ului și protecției datelor, care îți oferă soluții personalizate și de înaltă calitate pentru a-ți asigura securitatea informațiilor tale.

Backup în Contextul Business

Backup-ul reprezintă o precauție esențială pentru orice afacere, având în vedere cantitățile în continuă creștere de date pe care le generează și le deține în prezent. Aceste date valoroase sunt distribuite pe diverse medii, fie la nivel local, fie la distanță.

Backup-ul este procesul de creare a unei copii de rezervă a datelor și depozitarea acesteia într-un loc sigur, de preferință diferit de locul original.

Informațiile sunt vitale pentru operațiunile de zi cu zi ale unei companii, efectuarea regulată a unui backup asigură că acestea pot fi recuperate în caz de pierdere accidentală, corupție sau atac cibernetic.

image
5500 +
Backup-uri indexate
image
750 +
Terabiți salvați
image
350 +
Matrice RAID create
icon Nu rata! icon

Ce îți oferim?

Soluții personalizate și de înaltă calitate pentru a asigura securitatea informațiilor.

image

Consultanță personalizată

Recuperând zilnic date pierdute, îți oferim consultanță la cerere pentru găsirea celei mai bune soluții de backup pentru nevoile și cerințele tale specifice. Adaptăm soluțiile de backup la bugetul și necesitățile tale, ținând cont de tipul și volumul datelor, de frecvența și modalitatea de accesare a acestora, de nivelul de securitate dorit și de timpul de recuperare necesar.
image

Backup automat pe NAS sau server (local sau în cloud)

Utilizând software specializat, îți asigurăm un backup automat pe NAS sau server, indiferent dacă acesta este local sau în cloud. Acest proces verifică constant integritatea datelor și le stochează într-un mediu sigur, inclusiv fișiere, foldere, email-uri și setări ale calculatorului. Starea HDD-urilor și backup-ul sunt monitorizate periodic de către tehnicieni specializați.
image

Matrice RAID pentru companii

Soluția de backup cu matrici RAID se adresează companiilor, oferind o imagine oglindă a unui sau mai multor HDD-uri. Potrivită pentru servere locale Windows sau Linux și pentru cele în data center din România. Varianta accesibilă și eficientă constă în configurarea unei matrice RAID pe un NAS. Verificarea periodică a stării HDD-urilor și actualizările ulterioare sunt esențiale în ambele situații.
image

Backup în cloud cu parteneri de top

Îți oferim posibilitatea de a alege între diferiți furnizori de cloud, cum ar fi Microsoft și Google, sau de a folosi serverele proprii ale companiei. Backup-ul în cloud oferă avantaje precum scalabilitatea, securitatea, flexibilitatea și costurile reduse. Poți accesa datele tale de oriunde și oricând, prin intermediul unei conexiuni la internet.