zyNox IT Group

Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare Pe 08-Dec-2023
Data intrării în vigoare 08-Dec-2023

Această Politică de Confidențialitate descrie politicile ZyNox IT Group, Splaiul Independenței 202A, București 060022, România, email: contact@zynox.ro, telefon: +40723893371 privind colecția datelor, utilizarea și dezvăluirea informațiilor pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru (http://www.zynox.ro “).  Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, vă rugăm să nu accesați și să nu utilizați Serviciul.
Putem modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, fără nici o notificare prealabilă către dumneavoastră și vom posta Politica de Confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare în termen de 180 de zile de la data publicării Politicii revizuite în cadrul Serviciului, iar continuarea accesului sau utilizării Serviciului după acest timp va constitui acceptarea de către dumneavoastră a politica de Confidențialitate revizuită. Prin urmare, vă recomandăm să examinați periodic această pagină.

Cum Colectăm Informațiile Dvs:


Colectăm/primim informații despre dumneavoastră în următorul mod:

Atunci când un utilizator completează formularul de înregistrare sau transmite în alt mod informații personale
Interacționează cu site-ul
Din surse publice

Cum Folosim Informaţiile Dumneavoastră:


Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră în următoarele scopuri:

Marketing/ Promoțional
Suport


Protecția site-ului
În cazul în care dorim să utilizăm informațiile dumneavoastră în orice alt scop, vă vom solicita consimțământul și vă vom folosi informațiile numai la primirea consimțământului dumneavoastră și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care suntem obligați să facem altfel prin lege.

Cum Împărtășim Informațiile Dvs:


Nu vom transfera informațiile dumneavoastră personale către nicio terță parte fără a solicita consimțământul dumneavoastră, cu excepția unor circumstanțe limitate descrise mai jos:

Analytics


Solicităm unor astfel de articole de îmbrăcăminte terțe să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm numai în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult decât este necesar pentru îndeplinire scopul menționat.
De asemenea, putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale pentru următoarele: (1) pentru a respecta legea, regulamentul, hotărârea judecătorească sau alt proces juridic aplicabil; (2) pentru a vă pune în aplicare acordurile cu noi, inclusiv această Politică de confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la afirmațiile că utilizarea Serviciului încalcă orice drepturi ale terților. În cazul în care Serviciul sau compania noastră este fuzionată sau achiziționată cu o altă companie, informațiile dumneavoastră vor fi unul dintre activele care sunt transferate noului proprietar.

Drepturile dvs:


În funcție de legea aplicabilă, este posibil să aveți dreptul de a accesa și rectifica sau șterge datele dumneavoastră personale sau de a primi o copie a datelor dumneavoastră personale, să restricționăm sau să ne opunem prelucrării active a datelor dvs., să ne cereți să împărtășim (portăm) informațiile dumneavoastră cu caracter personal unei alte entități, să retragem orice consimțământ pe care ni l-ați furnizat pentru a vă procesa datele, dreptul de a depune o plângere la o autoritate statutară și alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți scrie la adresa contact@zynox.ro. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în conformitate cu legislația aplicabilă.
Puteți renunța la comunicările de marketing direct sau la profilarea pe care o realizăm în scopuri de marketing, scriindu-ne la contact@zynox.ro.
Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau să retragem consimțământul pentru a le procesa în scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dvs.

Cookie-uri, Etc.


Pentru a afla mai multe despre modul în care le folosim și despre opțiunile dumneavoastră în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, consultați Politica noastră privind modulele cookie.

Securitate:


Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea neautorizată a informațiilor dumneavoastră aflate sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care ni le transmiteți și faceți acest lucru pe propriul risc.

Link-uri către Terţe Părţi şi Utilizarea Informaţiilor Dumneavoastră:


Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Această Politică de confidențialitate nu abordează politica de confidențialitate și alte practici ale unor terțe părți, inclusiv orice terță parte care operează orice site web sau serviciu care poate fi accesibil printr-un link de pe Serviciu. Vă sfătuim cu tărie să examinați politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem niciun control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților.

Plângeri / Ofițer pentru Protecția Datelor:


Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dumneavoastră care sunt disponibile la noi, puteți trimite un e-mail către Ofițerul nostru Grievance la ZyNox IT Group, Splaiul Independenței 202A, e-mail: contact@zynox.ro. Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legislația aplicabilă.