zyNox IT Group

Externalizare I.T.

Alte Servicii

Ai nevoie de ajutor?

Serviciul Nostru

Suntem disponibili în orice moment pentru a interveni prompt și responsabil în rezolvarea problemelor IT.

Oferim consultanță specializată și suport tehnic gratuit, asigurându-ne că ai acces la expertiză de calitate fără costuri adiționale

Ne angajăm contractual pentru fiecare intervenție realizată, garantând transparență și responsabilitate în toate acțiunile noastre.

Furnizăm consultanță specializată pentru achiziții IT și software, ajutându-te să iei decizii informate și potrivite nevoilor tale.

I.T. Outsourcing

Vă oferim serviciul de externalizare IT, o soluție eficientă și flexibilă pentru afacerea dvs. Prin externalizare, vă puteți concentra pe activitățile principale ale companiei, lăsând în seama noastră gestionarea tuturor aspectelor tehnice.  

Vă asigurăm servicii de înaltă calitate, susținute de o echipă de experți în domeniu, care vă vor oferi consultanță gratuită, suport constant și răspundere contractuală.

Beneficiați de o gamă completă de servicii IT, inclusiv Helpdesk, Mentenanță IT, Consultanță IT, Reparații IT, Gazduire și Promovare Site. Alegeți pachete personalizate, adaptate nevoilor și bugetului dvs. 

icon Imbatabil icon

Avantajele Externalizării I.T.

Oferim acces la personal experimentat, care vă poate ajuta să gestionați procesele tehnologice și să vă adaptați rapid la schimbările de pe piață sau din interiorul companiei.

image

Reducerea Costurilor cu Personalul

Economisești resurse financiare prin diminuarea cheltuielilor cu angajații proprii. Posibilitatea de a investi economiile obținute în echipamente și tehnologii de vârf.
image

Control Total și Transparență a Costurilor

Ai o vizibilitate clară și control asupra tuturor cheltuielilor legate de departamentul IT. Eliminarea surprizelor financiare neplăcute.
image

Disponibilitate și Suport de Încredere

Beneficiezi de servicii de înaltă calitate, susținute de experți în domeniu. Suport constant și încredere în abordarea problemelor tehnice.
image

Acces Nelimitat la Gama Noastră de Servicii IT

Beneficiezi de o paletă completă de servicii IT, inclusiv Helpdesk, Mentenanță IT, Consultanță IT, Reparații IT, Găzduire și Promovare Site.
image

Pachete Personalizate

Ai flexibilitatea de a alege pachete personalizate conform nevoilor specifice ale afacerii tale. Adaptează serviciile în funcție de cerințele și bugetul companiei tale.