zyNox IT Group

Audit I.T.

icon Esențial în 2024 icon

Ce vă oferim?

Serviciile profesionale de audit I.T., care vă ajută să evaluați și să îmbunătățiți sistemul informatic, departamentul I.T. sau securitatea rețelisticii dumneavoastră. Auditul IT vă permite să identificați vulnerabilitățile și riscurile de securitate a datelor, să optimizați infrastructura și procesele I.T., și să vă conformați reglementărilor în domeniu.

image
250 +
Companii Auditate
image
12000 +
Politici Verificate
image
6000 +
Sisteme Testate
image
1200 +
Servere Actualizate

Auditul Stațiilor de Lucru în I.T.

Auditorul stațiilor de lucru verifică dacă computerele, rețeaua si alte elemente tehnologice folosite de o companie sunt în stare bună și nu au probleme.

image
Verificarea securității prin evaluarea și gestionarea conturilor de acces la stațiile de lucru.
image
Analiza aplicațiilor instalate pentru asigurarea conformității și identificarea potențialelor vulnerabilități.
image
Evaluarea eficienței soluțiilor antivirus și a măsurilor de protecție împotriva codului malițios.
image
Verificarea politicii de firewall la nivel local pentru asigurarea securității rețelei.
image
Analiza configurației hardware pentru identificarea problemelor și optimizarea performanței.
image
Verificarea versiunii de sistem de operare și a politicilor de aplicare a patch-urilor pentru remedierea vulnerabilităților.
icon Expertiză icon

Auditul Infrastructurii de Servere

Verificăm dacă serverele sunt performante și protejate, cele de e-mail și fișierele, Active Directory și serverul de backup. Ne asigurăm că serverele respectă cerințele companiei și normele de securitate.

image

Conturi Privilegiate

Evaluarea și gestionarea conturilor cu privilegii ridicate pentru a preveni accesul neautorizat.
image

Conturilor Utilizatori

Analiza conturilor utilizatorilor pentru a asigura autentificarea corectă și securizată.
image

Politica de Parole

Evaluarea și optimizarea politicii de parole pentru întărirea securității accesului.
image

Analiza Serviciilor

Identificarea și evaluarea serviciilor care rulează pe fiecare server pentru optimizarea performanței și securității.
image

Manager Evenimente

Verificarea și ajustarea politicii de înregistrare a evenimentelor pentru monitorizarea activităților și detecția timpurie a problemelor.
image

Drepturi de Acces

Evaluarea și gestionarea drepturilor de acces la fișiere pentru a preveni accesul neautorizat la date sensibile.
image

Actualizări de Securitate

Asigurarea că toate serverele sunt actualizate cu cele mai recente patch-uri de securitate pentru a remedia vulnerabilitățile.
icon Lideri în domeniu icon

Auditul Infrastructurii Fizice

Verificăm dacă componentele de comunicare sunt în stare bună și sigure. Ne ocupăm de rețeaua de date pentru a respecta cerințele de securitate și funcționare

Traseele de Cablu UTP

Conectica Prizelor în Patch Panel

Schema de Cablare

Prizele de Date

10 + ANI
De expertiză în I.T.
icon Testimoniale icon

Ce zic clienții noștri despre noi?

image

Am lucrat cu Zynox IT Group pentru crearea unui site de turism și rezervări. Echipa a fost foarte profesionistă și atentă la cerințele mele. Mi-au creat un site care oferă informații utile, oferte atractive și posibilitatea de a rezerva online. Echipa a fost foarte disponibilă și promptă la orice solicitare. Recomand cu încredere!

State Nicoleta
Manager Agentie Turism
București, Romania
image

Am apelat la băieții de la Zynox pentru a-mi crea un site de muzică și podcast-uri. Echipa a fost foarte prietenoasă și receptivă la nevoile mele. Mi-au creat un site modern, funcțional și ușor de folosit. Echipa a fost foarte eficientă și competentă. Recomand cu încredere!

Vasile Ionita
Event Manager
Romania
image

Am apelat la cei de la Zinox IT Group pentru a-mi crea un blog personal. Echipa a fost foarte prietenoasă și atentă la nevoile mele. Mi-au creat un blog modern, elegant și ușor de administrat. Echipa a fost foarte disponibilă și promptă la orice solicitare. Recomand cu încredere!

Martinas Ana
Proprietar de Cofetărie
Bucuresti
image

Am colaborat cu Zynox IT Group pentru crearea unui site de crowdfunding pentru o cauză socială. Echipa a fost foarte creativă și inovatoare. Mi-au oferit o soluție care a atras atenția și sprijinul multor oameni. Echipa a fost foarte comunicativă și cooperantă. Recomand cu încredere!

Ioana Petrescu
Manager de Proiect
Galati, Romania
image

ZyNOX IT GROUP este o companie serioasă și profesionistă, care oferă servicii IT de calitate la prețuri accesibile. Am lucrat cu ei pentru optimizarea și aranjarea cablurilor din compania noastră și am fost foarte mulțumit de rezultate. Echipa este formată din specialiști competenți, care folosesc tehnologii și standarde moderne.

Bogdan Stoica
Manager IT
Bucuresti, RO
image

Am lucrat cu Zynox pentru securizarea și întreținerea site-ului meu. Echipa a fost foarte eficientă și competentă. Mi-au rezolvat toate problemele și mi-au oferit sfaturi utile pentru a preveni atacurile cibernetice. Servicii de înaltă calitate la prețuri rezonabile.

Florin Costea
Manager de Calitate
Timisoara, Romania
image

Zynox este o companie de top în domeniul IT. Am colaborat cu ei pentru implementarea unui sistem de gestiune a resurselor umane. Echipa a fost foarte profesionistă și dedicată. Mi-au oferit o soluție personalizată, care a îmbunătățit eficiența și productivitatea firmei mele. Recomand cu încredere!

Andreea Luca
HR Manager
Toronto, Canada
image

Am apelat la băieții de la ZyNOX IT GROUP pentru a-mi crea un site magazin online pentru afacerea mea de bijuterii. A fost o alegere excelentă, site-ul este superb, funcțional și ușor de folosit. Echipa a fost foarte amabilă, comunicativă și flexibilă. Recomand cu încredere!

Cătălin Ilie
Antreprenor
Ilfov, Romania
image

Am lucrat cu Zynox pentru optimizarea site-ului meu și am fost impresionat de rezultate. Echipa este formată din specialiști competenți, care folosesc tehnologii de ultimă oră. Servicii de calitate la prețuri accesibile.

Roxana Marin
Director de Vânzări
Bucuresti, Romania
image

Zynox IT Group este o companie de încredere, care respectă valorile și viziunea clienților. Am lucrat cu ei pentru crearea unui site personalizat, care să reflecte identitatea și misiunea mele din străinătate. Echipa a fost foarte atentă la detaliile și preferințele mele.

John Simion
Pastor, Antreprenor
New York, USA
image

Am colaborat cu Zynox IT Group pentru implementarea unui sistem de gestiune a stocurilor pentru magazinul nostru online. Echipa a fost foarte profesionistă și dedicată. Ne-au oferit o soluție personalizată, care a îmbunătățit eficiența și productivitatea afacerii noastre. Echipa a fost foarte atentă la detaliile și preferințele noastre.

Radu Niculescu
Analist de Date
Romania
image

Am colaborat cu cei de la ZyNOX IT pentru dezvoltarea unei aplicații web complexe folosind grafica creata de mine. Echipa a înțeles perfect cerințele și a livrat un produs de calitate, care a depășit așteptările. Comunicarea a fost excelentă, iar termenele au fost respectate.

Raul Tudor
Graphic Designer
London, UK
image

Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de ZyNOX IT GROUP. Mi-au dezvoltat o aplicație mobilă pentru afacerea mea de catering cu livrare. Aplicația este rapidă, sigură și ușor de folosit. Echipa a fost foarte receptivă și cooperantă. Recomand cu încredere!

Mihai Gheorghe
Chef
Focsani, Romania
image

Am ales ZYNOX pentru crearea unui logo și a unei identități vizuale pentru firma mea. Echipa a fost foarte creativă și profesionistă. Mi-au propus mai multe variante și au ținut cont de feedback-ul meu. Logo-ul este superb și reprezintă perfect viziunea mea.

Nicolas Tomescu
Director Marketing
Sydney, Australia