zyNox IT Group

WebSite Magazin Online

Magazin Online

Vă oferim soluția ideală pentru a vă vinde produsele online, indiferent de domeniul dumneavoastră de activitate. Fie că aveți un magazin de haine, electrocasnice, cosmetice, bijuterii, alimentar, sport, jucării, mobilă, decorațiuni, animale, cărți, muzică, flori, cadouri sau orice altceva, noi vă putem crea un site magazin online modern, dinamic și optimizat pentru motoarele de căutare (Google, Bing), care vă va permite să vă promovați și să vă creșteți afacerea în fața unui public larg și interesat. 

Oferim cale directă către un specialist din echipa noastră prin telefon / WhatsApp / Email și ținem cont de preferințe pentru a crea un site care să va reprezinte.

Oferim 3 opțiuni de teme din care se poate alege, sau se poate furniza un model de site pe care să-l replicăm (cost adițional). Design-ul este adaptat pentru toate dispozitivele (desktop, laptop, tabletă, telefon).

Folosim ultima versiune de Woocommerce / Prestashop, care vă facilitează gestionarea ulterioară a site-ului, fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice avansate.

Ce îți oferim?

Rămâi în control și în contact

Contact Permanent

Cale directă către un specialist din și ținem cont de preferințele dumneavoastră pentru a crea un site care să vă reprezinte.

Subdomeniu Temporar

Construim site-ul pe un subdomeniu, unde îl puteți urmări în timp real și ne puteți transmite sugestiile și modificările dorite

Prețuri

Self-Help

750

Ofertă self-help

 • < 10 produse
 • Textul Clientului
 • Design-ul nostru
 • Economic
Popular

Relax

950

Ofertă recomandată

 • < 100 produse
 • Textul nostru
 • Design-ul nostru
 • Rapid

Extra

100

Module adiționale

 • Plata cu Cardul
 • Facturare
 • Curier cu AWB
 • +100 produse
Zynox Logo

Servicii Web

Ai nevoie de ajutor în plus?

Magazine Online

vând produse pentru diverse ocazii speciale, de la nunți la botezuri, de la aniversări la zile de naștere, de la flori la aranjamente, de la cărți la felicitări, de la cadouri la decorațiuni, de la tradițional la original.

vinzi produse pentru îngrijirea și distracția animalelor de companie, de la hrană la jucării, de la lese la cuști, de la medicamente la vaccinuri, de la câini la pisici, de la exotice la domestice.

vând produse pentru îngrijirea și întreținerea locuinței și a spațiului verde, de la unelte la materiale, de la plante la semințe, de la mobilă la iluminat, de la grătare la piscine, de la practic la estetic, de la ecologic la economic.

vinzi produse pentru activități sportive, recreative, de aventură, de la echipamente la îmbrăcăminte, de la biciclete la corturi, de la rucsaci la saci de dormit, de la alergare la drumeție, de la urban la montan.

vinzi produse dulci, delicioase, tentante, de la torturi la prăjituri, de la fursecuri la bomboane, de la ciocolată la caramel, de la clasic la inedit, de la mic la mare. Magazin online de produse de cofetărie și patiserie, care îți aduce cele mai bune produse de cofetărie și patiserie direct la ușa ta.

vând articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice, parfumuri, produse de îngrijire personală etc. pentru diferite categorii de clienți, de la copii la adulți, de la casual la elegant, de la low-cost la premium.

vând jucării, hăinuțe, articole de puericultură, mobilier, lenjerie, cărți, jocuri etc. pentru copii de diferite vârste, de la nou-născuți la preșcolari, de la educativ la distractiv, de la sigur la ecologic.

vând produse utile, practice, funcționale, de la genți la ochelari, de la ceasuri la bijuterii, de la cuțite la foarfece, de la lanterne la brice, de la simplu la sofisticat, de la clasic la modern.

vând produse originale, personalizate, inovatoare, de nișă, de la artă la artizanat, de la haine la obiecte, de la jocuri la gadgeturi, de la unicat la limitat, de la exclusiv la accesibil.

vând produse realizate manual, cu pasiune, talent, creativitate, de la bijuterii la accesorii, de la haine la jucării, de la decorațiuni la cadouri, de la tricotat la croșetat, de la pictat la sculptat, de la unic la divers.

vinzi produse pentru birou, școală, hobby, de la caiete la pixuri, de la dosare la etichete, de la lipici la foarfecă, de la alb la colorat, de la simplu la personalizat. 

vând produse pentru amenajarea și decorarea spațiilor interioare, de la canapele la mese, de la scaune la dulapuri, de la covoare la perdele, de la tablouri la oglinzi, de la rustic la modern, de la minimalist la extravagant.

vând produse tehnologice, electronice, electrice, auto, de la laptopuri la telefoane, de la televizoare la aparate de aer condiționat, de la anvelope la piese de schimb, de la noi la second-hand, de la simplu la complex, de la ieftin la scump.

vând produse alimentare, suplimente, remedii, cosmetice, echipamente, accesorii etc. pentru sănătate, frumusețe, fitness, wellness, de la organic la vegan, de la dietetic la energetic, de la relaxant la stimulant.

Descarcă oferta în detaliu