zyNox IT Group

Consultanță I.T.

Alte Servicii

Ai nevoie de asistență?

Vei avea acces la următoarele informații:

pentru infrastructura IT a companiei tale.

adaptate la specificul și obiectivele afacerii tale.

avantajele și dezavantajele lor, și modul de utilizare și integrare a lor.

care să îți faciliteze managementul și automatizarea proceselor de afaceri.

Cum să beneficiezi de soluțiile IT potrivite?

Suntem specialiști în oferirea de consultanță IT personalizată și adaptată la nevoile și obiectivele fiecărei afaceri. Evaluăm obiectiv situația IT actuală a companiei tale și îți recomandăm soluțiile optime pentru a-ți optimiza infrastructura IT și a-ți crește competitivitatea pe piață.

Indiferent de mărimea sau domeniul de activitate al companiei tale, zyNox IT are experiența și cunoștințele necesare pentru a-ți oferi și asigura soluții IT eficiente și inovatoare.

Iți furnizăm informații și sfaturi specializate despre cum să exploatezi mai bine infrastructura IT existentă și cum să adopți noile tehnologii care îți pot aduce avantaje competitive.

Proces simplu si transparent:

Analiză Preliminară

Efectuată de un consultant IT, care va identifica nevoile reale și punctele forte și slabe ale infrastructurii IT actuale a companiei tale.

Propunere de Soluții I.T.

Consultantul ofera apoi solutii optime și scheme de cost, care vor fi prezentate și discutate cu tine pentru a alege cea mai potrivită variantă.

image
1200 +
Servere Actualizate
image
12000 +
Politici Verificate
image
6000 +
Sisteme Testate
image
Decizii strategice I.T.
Consultanții noștri IT te pot ajuta să analizezi impactul financiar sau operațional al deciziilor pe care le iei în legătură cu infrastructura IT a companiei tale.
image
Extindere sau optimizare I.T.
Consultanții noștri IT te pot asista în procesul de extindere sau optimizare a sistemului informatic al companiei tale, oferindu-ți soluții pentru a-ți crește capacitatea, flexibilitatea și scalabilitatea IT.
image
Construire sau îmbunătățire
Consultanții noștri IT te pot ghida în realizarea sau îmbunătățirea website-ului, magazinului online, ERP-ului sau CRM-ului companiei tale, oferindu-ți soluții pentru a-ți crește vizibilitatea, atractivitatea și funcționalitatea online.
image
Securitate și buget I.T.
Consultanții noștri IT te pot ajuta să eviți sau să rezolvi probleme de securitate IT, oferindu-ți soluții pentru a proteja datele și informațiile companiei tale de amenințări externe sau interne. De asemenea, îți pot oferi soluții pentru a stabili un buget realist și eficient pentru afacerea ta, ținând cont de nevoile, obiectivele și resursele tale IT.
image
Marketing on-line
Consultanții noștri IT te pot ajuta să dezvolți sau să aplici strategii de marketing online (SEM) pentru a-ți promova afacerea pe internet și a atrage mai mulți clienți potențiali. De asemenea, îți pot oferi soluții pentru a optimiza SEO-ul site-ului tău și a crește vizibilitatea și traficul online.
image
Noutăți și inovații I.T.
Consultanții noștri IT te pot informa despre ultimele noutăți și inovații din domeniul IT, oferindu-ți acces la cele mai noi tehnologii și soluții care îți pot aduce beneficii competitive. De asemenea, îți pot oferi soluții pentru a implementa și adapta aceste tehnologii și soluții la afacerea ta, asigurându-ți un avantaj competitiv pe piață