zyNox IT Group

Servicii

Ce ne recomandă?

Zynox I.T. Group

Vă oferă soluții IT complete și personalizate pentru afacerea dumneavoastră!

Noi vă ajutăm să vă creați și să vă optimizați prezența online, să vă îmbunătățiți performanța și securitatea sistemelor informative și să vă asigurați comunicația eficientă cu clienții și partenerii.

image
Peste 5000+ de clienți pentru care am prestat servicii
IT ! You name IT , we'll do IT !

Servicii Oferite

image
Creăm website-uri moderne, dinamice și optimizate pentru motoarele de căutare (Google, Bing), care permit promovarea business-urilor cu ușurință pe internet având access la un public larg.
image
Vă putem crea un site magazin online modern, dinamic și optimizat pentru motoarele de căutare (Google, Bing), care vă va permite să vă promovați și să vă creșteți afacerea eficient și într-un timp scurt.
image
Creăm site-uri de restaurant personalizate, care să vă reprezinte identitatea,valorile și promovarea cu ușurință a produselor . Folosind cele mai moderne și performante platforme și tehnologii, ve-ți putea beneficia rapid de intregrari precum plata cu cardul, alerte SMS, primirea comenzii în softul de vanzare, etc.
image
Oferim soluții personalizate, adaptate la nevoile și bugetul dumneavoastră. Fie că doriți îmbunătățirea calității site-ului, indexarea pentru anumite expresii de căutare, sau chiar să vă promovați site-ul în primele pagini Google.
image
Vă promovăm online la nivel local, oferind posibilitatea tuturor utilizatorilor care caută aceste servicii, să găsească firma dumneavoastră în primele rezultate de căutare, să poată avea acces rapid la toate informațiile și datele de contact ale firmei dumneavoastră.
image
Serviciile profesionale de audit I.T., care vă ajută să evaluați și să îmbunătățiți sistemul informatic, departamentul I.T. sau securitatea rețelisticii dumneavoastră.
image
Specialiști în oferirea de consultanță IT personalizată și adaptată la nevoile și obiectivele fiecărei afaceri. Evaluăm obiectiv situația IT actuală a companiei tale și îți recomandăm soluțiile optime pentru a-ți optimiza infrastructura IT și a-ți crește productivitatea.
image
O soluție eficientă și flexibilă pentru afacerea dvs. Prin externalizare, vă puteți concentra pe activitățile principale ale companiei, lăsând în seama noastră gestionarea tuturor aspectelor tehnice.
image
Asistența și suportul IT reprezintă un ansamblu de servicii esențiale în gestionarea și menținerea operațională a infrastructurii informatice, acoperind o gamă diversă de probleme
image
Integra site-ul de Hotel sau Pensiune cu softul EPB HOTEL furnizat de partenerii noștri si oferim integrare cu AirBnB, Booking.com, Google Calendar, Outlook, TripAdvisor, HomeAway, Expedia, Vrbo, Agoda
image
Backup-ul reprezintă o precauție esențială pentru orice afacere, având în vedere cantitățile în continuă creștere de date pe care le generează și le deține în prezent.
image
Serviciile de cablare structurată pentru birouri și clădiri birouri oferite de noi reprezintă soluții specializate pentru companiile ce planifică relocarea sau modernizarea sediilor lor în București și împrejurimi.
image
Vă ajutăm să verificați și să optimizați sistemele voastre informatice. Avem o echipă de experți calificați, care folosesc tehnologii și standarde de ultimă oră.
image
Sună-ne sau lasă-ne un mesaj pe e-mail, sau pe WhatsApp și ținem legătura
Testimoniale

Ce spun clienții?

Vrei să afli cum clienți ca și tine și-au transformat afacerile cu ajutorul nostru?

Aici vei găsi testimoniale clienților noștri mulțumiți, care îți vor arăta cum i-am ajutat să-și îmbunătățească vizibilitatea online, să le reparăm echipamentele, să le verificăm infrastructura, ducând astfel la o creștere a productivității dar și a veniturile.

Descoperă poveștile lor de succes.

image

Am lucrat cu Zynox IT Group pentru crearea unui site de turism și rezervări. Echipa a fost foarte profesionistă și atentă la cerințele mele. Mi-au creat un site care oferă informații utile, oferte atractive și posibilitatea de a rezerva online. Echipa a fost foarte disponibilă și promptă la orice solicitare. Recomand cu încredere!

State Nicoleta
Manager Agentie Turism
image

Am apelat la băieții de la Zynox pentru a-mi crea un site de muzică și podcast-uri. Echipa a fost foarte prietenoasă și receptivă la nevoile mele. Mi-au creat un site modern, funcțional și ușor de folosit. Echipa a fost foarte eficientă și competentă. Recomand cu încredere!

Vasile Ionita
Event Manager
image

Am apelat la cei de la Zinox IT Group pentru a-mi crea un blog personal. Echipa a fost foarte prietenoasă și atentă la nevoile mele. Mi-au creat un blog modern, elegant și ușor de administrat. Echipa a fost foarte disponibilă și promptă la orice solicitare. Recomand cu încredere!

Martinas Ana
Proprietar de Cofetărie
image

Am colaborat cu Zynox IT Group pentru crearea unui site de crowdfunding pentru o cauză socială. Echipa a fost foarte creativă și inovatoare. Mi-au oferit o soluție care a atras atenția și sprijinul multor oameni. Echipa a fost foarte comunicativă și cooperantă. Recomand cu încredere!

Ioana Petrescu
Manager de Proiect
image

ZyNOX IT GROUP este o companie serioasă și profesionistă, care oferă servicii IT de calitate la prețuri accesibile. Am lucrat cu ei pentru optimizarea și aranjarea cablurilor din compania noastră și am fost foarte mulțumit de rezultate. Echipa este formată din specialiști competenți, care folosesc tehnologii și standarde moderne.

Bogdan Stoica
Manager IT
image

Am lucrat cu Zynox pentru securizarea și întreținerea site-ului meu. Echipa a fost foarte eficientă și competentă. Mi-au rezolvat toate problemele și mi-au oferit sfaturi utile pentru a preveni atacurile cibernetice. Servicii de înaltă calitate la prețuri rezonabile.

Florin Costea
Manager de Calitate
image

Zynox este o companie de top în domeniul IT. Am colaborat cu ei pentru implementarea unui sistem de gestiune a resurselor umane. Echipa a fost foarte profesionistă și dedicată. Mi-au oferit o soluție personalizată, care a îmbunătățit eficiența și productivitatea firmei mele. Recomand cu încredere!

Andreea Luca
HR Manager
image

Am apelat la băieții de la ZyNOX IT GROUP pentru a-mi crea un site magazin online pentru afacerea mea de bijuterii. A fost o alegere excelentă, site-ul este superb, funcțional și ușor de folosit. Echipa a fost foarte amabilă, comunicativă și flexibilă. Recomand cu încredere!

Cătălin Ilie
Antreprenor
image

Am lucrat cu Zynox pentru optimizarea site-ului meu și am fost impresionat de rezultate. Echipa este formată din specialiști competenți, care folosesc tehnologii de ultimă oră. Servicii de calitate la prețuri accesibile.

Roxana Marin
Director de Vânzări
image

Zynox IT Group este o companie de încredere, care respectă valorile și viziunea clienților. Am lucrat cu ei pentru crearea unui site personalizat, care să reflecte identitatea și misiunea mele din străinătate. Echipa a fost foarte atentă la detaliile și preferințele mele.

John Simion
Pastor, Antreprenor
image

Am colaborat cu Zynox IT Group pentru implementarea unui sistem de gestiune a stocurilor pentru magazinul nostru online. Echipa a fost foarte profesionistă și dedicată. Ne-au oferit o soluție personalizată, care a îmbunătățit eficiența și productivitatea afacerii noastre. Echipa a fost foarte atentă la detaliile și preferințele noastre.

Radu Niculescu
Analist de Date
image

Am colaborat cu cei de la ZyNOX IT pentru dezvoltarea unei aplicații web complexe folosind grafica creata de mine. Echipa a înțeles perfect cerințele și a livrat un produs de calitate, care a depășit așteptările. Comunicarea a fost excelentă, iar termenele au fost respectate.

Raul Tudor
Graphic Designer
image

Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de ZyNOX IT GROUP. Mi-au dezvoltat o aplicație mobilă pentru afacerea mea de catering cu livrare. Aplicația este rapidă, sigură și ușor de folosit. Echipa a fost foarte receptivă și cooperantă. Recomand cu încredere!

Mihai Gheorghe
Chef
image

Am ales ZYNOX pentru crearea unui logo și a unei identități vizuale pentru firma mea. Echipa a fost foarte creativă și profesionistă. Mi-au propus mai multe variante și au ținut cont de feedback-ul meu. Logo-ul este superb și reprezintă perfect viziunea mea.

Nicolas Tomescu
Director Marketing