zyNox IT Group

Soluții Cloud

Alte Servicii

Ai nevoie de ajutor?

Cyber Security

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate one-to-one customer service with robust ideas. Dynamically innovate resource-leveling customer service for state of the art customer service. Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms.

“Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies.
Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior.”

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing. Holistically
pontificate installed base portals after maintainable products.

image
4560 +
Apps Developed
image
3600 +
Website Design
image
2750 +
Happy Clients
image

Zynox IT Group este o companie de încredere, care respectă valorile și viziunea clienților. Am lucrat cu ei pentru crearea unui site personalizat, care să reflecte identitatea și misiunea mele din străinătate. Echipa a fost foarte atentă la detaliile și preferințele mele.

ratings
John Simion
Pastor, Antreprenor
New York, USA
image

Am colaborat cu Zynox IT Group pentru implementarea unui sistem de gestiune a stocurilor pentru magazinul nostru online. Echipa a fost foarte profesionistă și dedicată. Ne-au oferit o soluție personalizată, care a îmbunătățit eficiența și productivitatea afacerii noastre. Echipa a fost foarte atentă la detaliile și preferințele noastre.

ratings
Radu Niculescu
Analist de Date
Romania
image

Am colaborat cu cei de la ZyNOX IT pentru dezvoltarea unei aplicații web complexe folosind grafica creata de mine. Echipa a înțeles perfect cerințele și a livrat un produs de calitate, care a depășit așteptările. Comunicarea a fost excelentă, iar termenele au fost respectate.

ratings
Raul Tudor
Graphic Designer
London, UK
image

Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de ZyNOX IT GROUP. Mi-au dezvoltat o aplicație mobilă pentru afacerea mea de catering cu livrare. Aplicația este rapidă, sigură și ușor de folosit. Echipa a fost foarte receptivă și cooperantă. Recomand cu încredere!

ratings
Mihai Gheorghe
Chef
Focsani, Romania
image

Am ales ZYNOX pentru crearea unui logo și a unei identități vizuale pentru firma mea. Echipa a fost foarte creativă și profesionistă. Mi-au propus mai multe variante și au ținut cont de feedback-ul meu. Logo-ul este superb și reprezintă perfect viziunea mea.

ratings
Nicolas Tomescu
Director Marketing
Sydney, Australia

Questions about service

The rapid pace of technological progress has revolutionized every aspect of our lives, leading to increased efficiency, connectivity, and access to information.

02 How to soft launch your business?

Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework. Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Technology is at the forefront of innovation and progress, enabling us to tackle some of the world’s biggest challenges and improve the quality of life for people around the globe.